Spletna banka IN
| Članek je bil prebran 974 krat.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Spletna banka in je spletna banka pri Banki Koper, ki jo nekateri poznajo tudi po imenu Banka Koper Inet. Gre torej za spletno bančništvo, ki uporabnikom omogoča v celoti poslovati le preko spleta, s tem pa se izognejo čakanju v vrstah in obiskovanju fizičnih poslovalnic bank. Spletno banko IN je mogoče uporabljati kjer koli – torej ne glede na to, kje ste, prav tako pa ni vezana na delovni čas posameznih poslovalnic Banke Koper. Tako je mogoče na enem mestu urejati vse svoje bančne posle.

banka inKatere so prednosti uporabe spletnih bančnih storitev?

Danes je spletna banka za mnoge že nujnost, saj jim predstavlja do uporabnika prijazen in sodoben način poslovanja s svojimi financami. Takšno spletno bančništvo uporabnikom omogoča izvajati plačilne transakcije in ostale plačilne storitve, prav tako pa imajo vpogled v stanje na računu in v opravljanje storitev. Preko spletne banke si lahko naročijo tudi nove storitve in urejajo prejete e-račune. Spletno banko je mogoče uporabiti celo za sklepanje in podpis pogodb, saj je za to na voljo elektronski podpis.

Banka In je najcenejša in najhitrejša oblika bančnega poslovanja. Tako lahko uporabniki brez obiska poslovalnic urejajo vse bančne storitve (plačila, nakazila, sklepanje depozita, kredita, itd.). Tako spletna banka danes v celoti že nadomešča fizične poslovalnice. Najbolje pri vsem tem je, da je spletna banka na voljo 365 dni na leto, 24 ur na dan.

Kaj vse je mogoče urejati preko spletne banke pri Banki Koper?

Več o spletni banki IN si preberite tukaj.

Preberite še o tem, kaj je digitalni marketing – več tukaj!

© 21. 07. 2018 - Perro.si. Oglaševanje.