Vrata za vsak dom
| Članek je bil prebran 1.109 krat.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Ko se odločamo za nakup vrat na vhodu našega doma, se dejansko odločamo za nekaj 10 let naprej. V tem času se na hiši lahko veliko spremeni. Lahko da vmes zamenjamo streho, popravimo fasado, na novo pobarvamo ostrešje, zamenjamo tlakovce ali ploščice pred vhodom, spremenimo podobo vrta in še marsikaj. Zato je pri odločitvi za nova vhodna vrata najpomembneje dobro premisliti, kakšna vrata bi bila dovolj sodobna, a še vedno klasična, da bi jih lahko umestili v različne stile oziroma prenovljene objekte. Najbolje se je zato odločiti za kanček klasike, ki se lepo poda tako h klasično grajenih hišam, kakor tudi k prenovam ali celo povsem novim objektom. Nekatere stvari preprosto ne gredo iz mode in klasična vhodna vrata so gotovo ena izmed takšnih stvari.

vrata ajmKlasična vrata – vrata Classic

Da bi torej izbrali vrata, ki se bodo lepo podala na naš dom tudi čez 10 ali več let, so odlična izbira klasična vrata Classic, ki že s svojim imenom povedo, da jih je mogoče uporabljati pri zelo širokem spektru različnih stavb. Takšna vrata so primerna za novogradnje in prenove, izdelujejo pa jih pri podjetju Ajm, ki je že kar nekaj let med vodilnimi proizvajalci stavbnega pohištva pri nas. Slovenska arhitektura se odlično poda s klasičnimi vhodnimi vrati, ki so hkrati elegantne in brezčasne. Vrata Classic so kupcem na voljo v klasični beli barvi, ki je tudi najbolj priljubljena. Takšna vrata so primerna tako za glavne kakor tudi za stranske vhode, predstavljajo pa odlično izbiro tako pri prenovah kot pri dograditvah, saj se nevsiljivo podajo k raznolikim arhitekturnim slogom. Vhodna vrata Classic predstavljajo tudi zelo dobro razmerje med ceno in kakovostjo, ki jo dobite za svoj denar. Tako zvočna kakor toplotna izolativnost teh vrat je bistveno izboljšana, vrata pa se uvrščajo v srednji cenovni razred. Kupci lahko izbirajo med aluminijasto in PVC varianto vhodnih vrat. To pomeni, da so profili izdelani bodisi iz aluminija bodisi iz PVC-ja.

Čeprav gre za oblikovno zelo klasična vrata, pa kupci lahko še vedno izbirajo med zelo širokim naborom različnih modelov. Tako je na voljo nekaj zelo diskretnih, mirnejših klasičnih kombinacij, pa tudi bolj drzne oblike in dinamične linije. Nekateri modeli so klasično rustikalni, drugi etnično tradicionalni, spet tretji klasično sodobni.

Vsa klasična vrata te linije so izdelana zelo kakovostno in natančno, na voljo pa je tudi veliko dodatkov. Pomembno je, da vrata, potem ko smo jih kupili, tudi pravilno in strokovno vgradimo, sicer nam ne bodo služila tako kot bi morala. Nepravilna vgradnja pomeni tudi krajšo življenjsko dobo, slabše delovanje vrat, več stroškov za popravila, slabo tesnjenje, itd. Vrata so namreč zadovoljivo kompaktna in stabilna le, v kolikor jih vgradijo strokovno. Vsa vrata v tej liniji so tudi zelo varna, za piko na i pa so poskrbeli z varnostnim cilindričnim vložkom s tremi ključi in posebno, identifikacijsko, kartico. Kupci, ki se odločijo za aluminijasta vrata, se odločijo tudi za prihranek energije, manjši zvočni vpliv iz okolja in tudi za ognje-odporna vrata. Takšna vrata je zato brez težav mogoče namestiti tudi na javne objekte, kjer je protipožarna varnost velikega pomena.

© 21. 07. 2018 - Perro.si. Oglaševanje.