Airabela – lepota je v zraku
| Članek je bil prebran 953 krat.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Vsi si želimo visoke kvalitete bivanja. Ta pa je v veliki meri odvisna od kvalitete zraka, ki ga dihamo, v katerem se gibljemo in živimo. Brez zraka ni življenja, toda vsak zrak še zdaleč ni enako kvaliteten in zdrav za življenje. Lepota bivanja se zato skriva v svežem, čistem in zdravem zraku, ki zagotavlja udobje in prijetno počutje.

airabelaZa svež in zdrav zrak je včasih težko poskrbeti samo s prezračevanjem z uporabo oken. Pozimi in v jeseni je to še nemara mogoče, ko pa se bližajo toplejši dnevi, prezračevanje samo z uporabo oken običajno ne zadošča. Svež zrak in ohlajeno bivalno okolje je še težje doseči v poletni pripeki, zato nam v takšnih situacijah ne preostane drugega, kakor da si omislimo klimatsko napravo. Toda, na koga se obrniti, da nam bo znal svetovati primerno obliko prezračevanja in hlajenja?

Airabela za optimalno lepoto in svežino zraka

Airabela je podjetje in pooblaščeni distributer za klimatske naprave, prav tako pa tudi za ogrevalne sisteme v stanovanjskih in poslovnih objektih. V njihovi ponudbi je tako mogoče izbrati visoko kvalitetne klima naprave in sisteme za ogrevanje, hkrati pa nudijo tudi vse dodatne storitve, ki sodijo zraven. Na podjetje Airabela se obrnejo tako projektanti, investitorji, prodajalci, monterji kakor individualne stranke. Da bi bila odločitev za njihove izdelke lažje, svojih strankam nudijo tudi brezplačno svetovanje. Na ta način je lahko stranka prepričana, da za svoj denar dobi največ, hkrati pa dejansko kupi tisto, kar najbolje ustreza njenim potrebam. Svetovanje, ki ga nudijo v podjetju Airabela, je izjemno strokovno in iskreno, zato svojim strankam svetujejo tako, kot če bi klimatsko napravo ali ogrevalni sistem kupovali zase. S svojim delovanjem in svetovanjem želijo tako dodati svoj košček k doseganju kar se da učinkovite rabe energije. Z njihovo pomočjo je tako mogoče dosegati kar se da maksimalno toplotno in bivalni udobje v prostoru. Njihove storitve in produkti tako poskrbijo za izboljšanje kakovosti zraka v prostorih – naj gre za bivalne, javne ali poslovne prostore. Na ta način pa je zares učinkovito mogoče prispevati k boljšemu življenju in večjemu udobju.

Ponudba – Airabela

V svoji ponudbi tako podjetje Airabela svojim strankam nudi:

Vizija podjetja Airabela

Dolgoročna vizija podjetja Airabela je postati vodilni distributer proizvodov blagovne znamke Daikin za vso Slovenijo. Z blagovno znamko Daikin že sedaj dobro sodelujejo, ob upoštevanju nekaterih zanje ključnih vrednot, pa je takšen cilj tudi povsem dosegljiv. Ključne vrednote podjetja so: ambicioznost, iskrenost, razvoj, aktivnost, bistrost, etičnost, lojalnost in afirmacija. Začetne črke teh naštetih ključnih vrednot podjetja, po tem vrstnem redu tudi tvorijo ime podjetja.

Podjetje in vsi zaposleni se zavedajo, kako pomembno je, da stranke same vidijo določen model in da jim je naprava strokovno predstavljena. Vsakogar, ki npr. kupuje klimo, zanima oblika, način delovanja, glasnost, dimenzije in ostale pomembne funkcije, ki so bistvene za brezhibno delovanje in optimalno zadovoljstvo. Svetovanje, ki ga izvajajo strokovnjaki iz podjetja, je zato v prvi vrsti predstavitev, ki je iz navodil za uporabo ne morete biti nikoli deležni. Svoj salon ima podjetje v Ljubljani, na Šmartinski cesti 58a, zato jih je mogoče obiskati tudi tam.

© 21. 07. 2018 - Perro.si. Oglaševanje.